Gott Nytt År!

Ja idag är det sista dagen på 2008, 2008 har varit en kanonbra år för mig.
Hur har det varit för er?

Kom nyss att tänka på att för ett år sedan så var jag påväg till Göteborg för första gången i mitt liv, bättre sent än aldrig ;)
Firade mitt livs bästa nyår där tillsammans med F och jättemåna trevliga personer. Finklädda människor, god mat, goda drinkar, underbar efterrätt, bra underhållning, champagne och skålar vid 12slaget, helt underbart!

idag blir det lugnare, gick hem från ica maxi, vi var dit o handlade, blir fläskfilé och gorgonzolaostsås till kvällen, mums! sen köpte jag en briéost och kex, mums! f är på gymmet, sen skall vi åka till säter en sväng o hälsa på, gå en skogspromenad med Zotis osv. Sen blir det lugnt och trevlig hemmakväll, god mat, bra film och en massa popcorn! :D


Har inte skrivit det här, men GRATTIS min käre far som fyllde år den 29 december, alltså i måndags. <3



Jobb

Idag har jag jobbat hos Annica några timmar på förmiddagen, helt okej.
Väldigt lugn dag då Tiger vilar.

Sen tog jag o F en promenad med Zotis. Kameran åkte med eftersom det var vackert väder



   


Hihi :)

Klicka HÄR för att se den gulligaste julhälsningen :)

Söndag

Känner på mig att dagen kommer bli lång och tråkig.
F jobbar 11,00 - 20,00, helt vördelös tid! Hela dagen försvinner ju :/ Skjutsade honom till jobbet, för då kan jag använda bilen om jag skulle vilja. Precis varit ute på en promenad med Zotis, han är kär. En leonbergertik på området löper och Zotis tror att han har chans på henne, suck..

Igår var Jag F och Z till Säter och hälsade på där. Först pussades och brottades Ada och Zotis, dom gillar verkligen varandra, så roligt att se :) Sötnosar. Sen såg vi film, helt okej. Sen gick vi ut, Jag, F, Zotis, Sara (F's syster) och Ada. Släppte dom i skogen, Ada ville leka, men tråkmånsen Zotis fick doft av löptik kanske? Så han hade inte tid med sin nyfunne flickvän :) Men sen när han kopplades då skulle han minsann leka, sprang som en tok i snön, det var dessutom skare, så Ada ville inte springa, hon har alldeles för korta ben dessutom sköra tassar om jag förstod det rätt. Men Zotis fick något ryck, collierycket kanske? haha. Han såg rolig ut iaf.


Idag ska jag städa lite, kolla på Prison Break, samt ta långpromenad med Zotis, kanske ta med kameran? Är rätt fint väder ute :)

Vad händer för er på nyår?
Jag blir nog hemma här i Borlänge, lugnt och trevligt. Vet inte hur Zotis reagerar på smällare så därför vill jag vara hemma där han känner sig trygg. Klimpen är ju livrädd, så är nog inte så smart att ta Zotis till honom så han kanske lär sig av Klimpen...

Nu ska jag fixa lite här, vi hörs!


Jul

Julen har för mig varit helt perfekt, en kanonjul helt enkelt.

Julafton

Vaknade i Gårdvik, tidigt. Zotis lekte med Baileys och dom leker ganska högljutt...
Åt frukost bestående av macka med julskinka samt ett glas julmust (!) Slog in lite paket till Erica från familjen, hjälpte sedan Erica att slå in ett STORT paket till pappa :)
Bytte julklapp med Erica o Fredrik, dom skulle nämligen in till Falun på ett par ärenden och jag skulle hinna åka innan dom kom tillbaka. Av Erica fick jag ett par mjukisbrallor, knallrosa i sammet. HAHA. Dom skulle köpa en skämtjulklapp och en seriös julklapp så dom köpte skämtklappen (brallorna) men sen tog pengarna slut så det blev ingen seriös. Men men, sköna var dom iaf ;) Av mig fick dom ett ynka paket, två söta lyktor att hänga ute på deras fina altan :)
Sedan tog jag, mamma, pappa, Zotis, Klimpen och Baileys en mysig promenad i härlig kyla och härligt solsken :)
Efter det begav jag mig till mormor och sa GOD JUL, sen bar det av mot Borlänge, hade mammas bil.
I borlänge väntade F, hans bror, syster samt systers pojkvän + hunden Ada. Zotis reagerade först som han reagerar på alla hundar UTOM Zakke, Klimpen o Baileys nämligen genom att skälla som en tok och morra. Men så fort vi började gå så coolade han ner. Släppte dom sedan på åkern och dom lekte. Sen var det bara att piffa upp sig lite inför julfirandet hos F's morbror + släkt.
Trevligt firande, Zotis blev nog lite kär i den söta Ada, han gillade henne väldigt mycket och hon verkade gilla honom, roligt! Efter god mat och dryck (julmust för min del) så blev det paketöppning. Spännande!
Kommer inte ihåg allt jag, F och Zotis fick men här är lite:

*Presentkort på Make up Store på sammanlagt 300:- av F
*Underkläder (som jag hade pekat ut) av F
*Klotång, borste och kam till Zotis av familjen
*Peak- tröja av familjen
*Mysig fäll till Zotis, grå med svarta tassavtryck på av Klimpen ;)
*Pipleksak av Klimpen
*Grytunderlägg av F's syster
*Handdukar av F's föräldrar
*Oriflame-schampoo av F's föräldrar
*Vas av F's föräldrar
*Halsduk av F's mormor
*Biobiljett av F's morbror
*Jättemysiga muggar av Tove. TACK!
*Fin prydnadstomte av Ulrica och Canache
*Kak/frukt-hyllor av Emma och Emil
 Sen är det säkert jättemycket jag glömt, blev iaf jätteglad för allt!

Av mig fick F två böcker samt en badkarskudde :)

Juldagen

Jag, F och Zotis åkte till Gårdvik. Tog med alla hundar (Zotis, Baileys och Klimpen) upp till skogen coh släppte den lösa samt gick en promenad. Dom älskade det! Så roligt att se dem leka :) Sen när vi skulle åka tillbaka så ville inte Zotis med, Klimpen hoppade lydigt in i bilen, Baileys frös så han hoppade gärna in i varma bilen, men Zotis hade sååå roligt i snön att han inte vela med. När vi sedan åkte en bit utan honom så ville han gärna med hem :)
Sedan var det matdags, taccos. Mums! F åkte hem för jobb och familjen åkte till Fredriks och Ericas hus i Linghed, pappa skulle hjälpa dom att tapetsera ett hörn. Blir kanonfint hos dom! Är såå avis, vill också ha ett litet hus, eller iaf en större lägenhet..

Annandag jul

Tog en långpromenad med mamma, emma, zotis, baileys och klimpen. Härligt! Sedan kollade vi på Mamma Mia, såg den på bio förut, mamma fick den i julklapp av Erica och mamma älskar den. :D sen åkte vi till mormor på middag.
Pappa o mamma skjutsade sedan mig och Zotis hit till Borlänge. Skönt att vara hemma och ta det lugnt. Har gått en promenad med Zotis och satt igång en tvättmaskin. Tänkte fixa lite här hemma sen kolla på Prison Break!
F jobbar och slutar 23,30 om han inte jobbar över som igår.

Ha en trevligt fortsättning allihopa!


God Jul

Jag vet att jag är dåli på att uppdatera, men det blir bättre efter jul, jag lovar!

Idag vill jag bara önska allihopa en riktigt trevlig Julafton i detta härliga väder, snö, minusgrader och solsken!

GOD JUL


Snart jullov

På fredag är det sista dagen i skolan för iår, skönt!
Har praktik denna vecka är hos Annica som vanligt :)


Blir han inte såld, så får jag ta honom på foder :)
Bara att hålla tummarna!!!!!


Igår fick jag ett sms av en klasskompis kl 11, i det stod det att man måste vara i skolan kl 15 samma dag för utprovning av studentmössor. dom som ej kunde vara där skulle bli utan. vilken planering! men jag är inte förvånad..
jag var iaf där, stylade min studentmössa, den blev snygg! :)

Idag red jag Fabbe (bilden). Skrittade ut tillsammans med Annica på Tiger, mysigt! :)

Nu ska jag äta, hej!

Krogen

Aningen försenat, men iaf.

Kom iväg i lördags trots mitt utbrott över försvunna skor. P hämtade mig, blev skjutsad till galaxen, mötte F där. Gick in och kikade lite, en hel del folk där, dock inte en kotte jag kände. Vissa mer vingliga än andra ;)
Blev rätt segt där, så vi gick ner på stan, tänkte ut på krogen, pratade med Maya och hon var på Flamingo, så vi gick dit. Helt värdelöst, knappt nå folk alls och dom som var där var kåta fjortisar som dansade runt och sökte ögonkontakt med SNUSKARNA som stod och kolla. Blä, mådde fan dåligt av att vara där. Nu förstår jag varför jag aldrig är på krogen, det är helt värdelöst! F kände detsamma så vi gick därifrån max en timme senare.. Enda anledningen till att folk går på krogen är alltså; se riktigt slampiga ut så kanske vi får ragg ikväll. BLÄ

Förlåt M att jag inte sa hejdå, men ville inte vara kvar, dessutom såg du lite upptagen ut av den mörke mannen..... :S

Så P kom och hämtade mig och F, skjutsade hem oss. Jag tog en dusch, sen stupade vi i säng vid 01,30 kanske?

På söndagen var jag i Gårdvik, gissa om Zotis vart glad när jag kom hem? Han hoppade upp i famnen och slickade migi hela ansiktet (äckligt:S) sen följde han efter mig hela tiden och vela inte bli kvarlämnad. Hade knatteridning, Emma tog med sin underbart SÖTA shettis Tintin så barnen fick köra honom i ridhuset, det uppskattades! Sen hade vi även tolkning (åka pulka efter häst) ute efter Ragge. Alla barnen var glada!


Eftersom grannhunden Inez i Gårdvik löper så är alla hundarna helt störtförälskade. Baileys är värst, han ylar hela tiden och skriker konstant om han ser henne. Tror dock inte han har en chans, han är en liten stöddig jack russel och Inez är en ståtlig Rottweiler :) Haha. Klimpen är lite kär, och Zotis är väldigt kär! Inez är lika gammal som Zotis och dom lekte mycket när dom var yngre, så därfrö tror han kanske att han har första tjing ;)
Han börjar bli könsmogen vilket är ganska drygt, speciellt då löptiken därhemma väcker stor uppmärksamhet hos honom nu. Men här i Blge tror jag det är lugnt, han börjar bli sitta gamla vanliga "jag" nu. Skönt! haha.

Nu ska jag ut en snabbis med Zotis, sen kika på mannen som talar med hundar, Ceasar ;)

Fan

Alltså här fixar man iordning sig, har planerat exakt vad jag skall ha på mig osv. Har druckit någon x-ider osv. Känner mig pepp och glad, ska leta reda på skorna. Borta! FAN. Jag har inga andra skor. Dom måste vara i Gårdvik, men får inte tag i någon där. Alternativet på skor är: tjocka vinterkängor, ballerinaskor eller sandaler. Jippie. K'nns helst värdelös. Jag som sett fram emot att gå ut med F. Så skiter sig allt här. Kalla mig löjlig, men jag vill inte gå på krogen i vinterkängor och absolut inte i sommarskor i detta väder.
FAN

Saknar Zotis

I torsdags skulle hela klassen + 1orna vara på falu rk. men jag vart ensam där. skittråkigt!!
mockade hur mkt som helst, alla var skitslöa o tog tid på sig, så jag gjorde mest pga mitt tempo.
sen skulle jag få rida, men fick skritta runt på en galen häst, trist!
efteråt kom f o z och vi åkte till sveden och zotis fick leka med sin bästis zakke. dom hade jätteskoj :)

Igår var jag hos annica, zotis följde med dit, men pappa hämtade honom.
jag o annica tog bristol till sveden, longerade med sadel + lös inspänning ( så att han vänjer sig vid att någon tar i bettet) sen hängde annica på honom en del. han var jättelugn o snäll! efteråt red vi ut annica på fabius och jag på tiger. tiger testade mig, han försökte bocka, men han lyckades inte för att det var halt. haha :) sen stannade han i skogen och vägrade gå, jag satt o sparkade på honom, slog med en pinne (inte så hemskt som det låter) men han vägrade. sen kom annica tillbaka och gav mig ett spö och då gick tiger snällt framåt. haha, ögontjänare!

efteråt så åkte jag till blge och umgicks med f hela kvällen, åt tacos o kika film. riktigt trevligt!
Men usch avd jag saknar zotis, både jag o f gör det. han fick vara kvar i gårdvik igår eftersom jag o f tänkte gå ut ikväll. f ska först på julbord med jobbet, men jag skippar det, så dyrt! sen möts vi upp på stan och hittar på nå skoj. är iaf jättetomt utan lilla zotis i lägenheten. han hade gått runt och gnällt hela dagen igår, legat vid dörren osv. han saknade mig o f :) sötnos. men imorgon får jag träffa honom :)

idag har jag handlat julklappar, alla färdiga förutom f, men jag vet vad jag skall köpa. ska även köpa nå mer till fredrik o syrran.

nu ska jag klippa f innan han sticker.,
hej!

Studenten

Till sommaren tar jag studenten, äntligen! Ett år försenat, men jag ångrar det inte.
Men till problemet:

jag har funderat nu nån vecka NÄR ska vi beställa studentmössor? frågade klasskompisarna och ingen visste. hörde sedan runt med kompisar på andra skolor som också skall ta studenten, dom har redan beställt, för flera månader sedan! PANIK. säger det till mina klasskompisar, nån bryr sig -andra inte. måste man fixa allt själv?? Även studentkryssningen är så gott som fullbokad.
vad tog all information vägen? från skolan..
skickar ett frustrerat mail till rektorn, men får till svar: jag har inget med det att göra. det är elevrådets ansvar.
fan. hatar den här skolan när det gäller planering och information, för det existerar inte där.

så hur ska jag göra? behöver tips osv. ska jag gå på balen? tror ni jag hinner få studentmössan? (har inte beställt, för jag vet inte var man skall göra det?) ska försöka snacka med någon i elevrådet på fredag, men varför är det bara jag som bryr mig och engagerar mig? vi är väl fler i klassen?

Design av bloggen

Någon som vill och kan hjälpa mig?
Jag förstår ingenting, men jag tycker att bloggen är fruktansvärt tråkig till utseendet!

Hjälp mig!

Nya tag

Känns som att jag behöver ta nya tag med mitt liv. Komma ikapp med allt.
ligger inte efter i skolan, men har en hel del som borde göras..
Hade prov idag, hovvård, tandvård + longering. Helt oförberett, men jag klarade det med ett VG. Enda missen var tanddelen som jag knappt läst :/ Men men, nöjd iaf.

Varit ut på två länge promenader med Zotis, tränat en hel del.
*Hundmöten -han skäller ibland mot andra hundar och låter väldigt farlig. Beror dock på vilken energi den andra har. är den lugn och trevlig så är det aldrig problem, men många hundar på området är stöddiga, skälliga och hoppiga, vilket trissar igång den lilla Zotis. Men efter ett tag med mycket träning, och många hundmöten så gick det bra, han satt sig när det kom en hund -roligt!
*Tränade MKT sittövningar, jag stannar och då skall han genast sitta, sen får han inte gå förrän han söker kontakt med ögonen, denna övning är han JÄTTEDUKTIG på :D
*Tränade en hel del 'stanna kvar'-övningar, ropade aldrig på honom utan satte honom, sa 'stanna', gick sedan iväg några meter (fler för varje tillfälle) gick sedan tillbaka, berömde och gick vidare. Inkallning från sittande kan han bra, så då är det bättre att träna på 'stanna kvar' utan inkallning.

Är så roligt att träna med honom nu, han uppskattar det mer o mer tror jag. han var såå nöjd efter promenaden :) Gjort ett nytt upplägg för våra promenader så han får lite struktur och regler (jag med för den delen) Först får han nosa och pinka, han är för det mesta väldigt pinknödig. Han får alltså lite tid för att nosa osv i början av promenaden. Men sen efter det, jag bestämmer alltså i förväg hur långt han får gå så. Efter den sträckan så måste han gå fint bredvid (gå fot) hela promenaden, sen får han "fri tid" i slutet av promenaden. Detta funkade jättebra på promenaderna idag. Vi får bättre kontakt då. Blir det en lång promenad får han en nosstund i mitten oxå :) Detta gäller alltså när han är kopplad, är vi däremot på ett bra ställe som han kan springa lös på så får han självklart det :) Då tränar vi alltid mycket inkallningar och att vi gömmer oss. Så fort han springer iväg i sin egena lilla värld så gömmer jag mig direkt, detta för att han skall lära sig att hålla koll på den/de som är ute med honom. :)

Ojoj, det blev långt det här, vet egentligen inte varför jag skrev det. haha. men jag är glad idag, kanske därför? :P

Ska göra läxa nu, men vi hörs!


bilden är tagen den 29 juli 2008.
Zotis är alltså 3 månader på bilden
han leker med "brorsan" Baileys

Måndag

Har varit i Gårdvik i helgen.
I lördags så firade vi syrran som fyller år idag (måndag). Men eftersom pappa jobbar i Västerås i veckorna så firade vi henne på lördagen. Det var trevligt. God mat och god tårta :D
På söndagen tog jag o mamma en långpromenad med hundarna (Baileys, Zotis o Klimpen) Dom fick vara lösa i skogen, roligt! Sen hade jag knatteridning och hk-ridning. Kollade även på Annika Green-träning, Ulrica red fina Canache, han har växt! Stor som tusan och jättegrov, Men snygg!

Idag följde jag med Annica Norén och Annika Green till Mora. Annica skulle träna Tiger för Gunilla Byström. Shit vad fin han var! Sen sa hon en sak som gjorde mig glad, jag hoppas och håller tummarna. Skulle vara roligt! Törs inte säga mer än så, ifall det inte blir av.

Ska ut med Zotis en sväng nu, F och jag möttes i dörren idag bara, jag kom hem från Mora o han åkte till jobbet :/

Vi hörs!


Besökare

Förresten, jag har i genomsnitt 10 läsare av bloggen. Men vilka är ni?
Lämna kommentar, är roligt att se vilka som läser ;)

Tråkigt

Fredag idag, segt.
F jobbar 15,00-23,30. Jag tänkte hela dagen att jag skulle skjutsa honom så att jag kunde ha hans bil under kvällen, men SJÄLVKLART glömde jag bort det. Så nu sitter jag här, utan bil.

Var upp till Mellsta med Zotis och F på dagen, Zotis var lös och sprang i snön. Han älskar det, roligt att se honom så glad! Gick först en promenad, sen gömde jag mig så F sa SÖK till Zotis och han hittade på mig, under tiden han letade så gömde sig F osv. Zotis tyckte det var roligt, och han var jätteduktigt! Han börjar använda nosen mer nu, innan snön kom så använde han sig bara av ögonen, vilket inte är det bästa.

Zotis är trött, han har sovit förbi maten med 14 minuter :P

Vill hitta på något ikväll, kika på film och imgås med någon. Men jag vet att jag kommer få tillbringa kvällen ensam med Zotis. Blir nötter, frukt och kanske Prison Break.


Minna Telde!

Wohoo

Annica berättade idag på praktiken att hon pratade med Minna igår (Minna är ju som ni kanske vet en gammal Sveden-ikon, tävlar fortfarande för Svedens PK, så hon o Annica känner varandra) Men iaf så brukar Annica åka ner till Minna ibland och träna. Så hon skulle försöka få till en tid efter jul, i Januari någongång då Annica tar med sig Tiger P och Fabius ner till Minna för att träna.
OCH Annica vela att jag skulle följa med ner!!!

fatta vad roligt.

(malin, du får försöka hänga på)


Älsklingen



Världens vackraste bild på världens vackraste häst.
Min älskade Flash, fan vad jag saknar dig!
Helt sjukt.

Denna bilden är tagen några minuter innan vi skildes åt, för alltid, sista bilden..

1996 - 19/8 2004 --Jumping Jack Flash
(2/8 2000 - 18/8 2004) --Min tid tillsammans med honom <3

Vissa dagar bättre än andra. Men ont gör det.
Har länge tänkt lägga ut toden tillsammans med honom i ord här på bloggen, men jag törs inte.
Skrivet, det är det redan.
Men det är så jobbigt, vill inte läsa orden, men samtidigt tvingar jag mig själv.
Jag tror jag håller det för mig själv, ett tag till..


2008

Snart är året slut, det har varit ett händelserikt år, både + och -.
Men jag tror jag har lärt mig en hel del, både om mig själv och om många i min närhet.
Jag har upplevt saker som jag aldrig trodde att jag skulle kunna uppleva, jag har upplevt saker som jag aldrig vill uppleva igen. Jag har lärt känna nya människor och jag har sagt upp bekantskapen med några.

Kort sammanfattning av 2008

* Välkomnandet av det nya året skedde i Göteborg, mitt bästa nyår någonsin. Första gången jag var i gbg :)
* Canache såldes i början på året, jag trodde att min tid med honom var slut.
* Jag drev ett företag i skolan tillsammans med ett gäng tjejer, TEAM Hästakuten UF hette vi, det gick super!
* Tävlade Agrippa en del, gick för det mesta bra. Vi vann några mindre klubbhoppningar!
* Jag vann KM i dressyr på Agrippa<3
* Jag såg mer poliser under en o samma dag (6 juni) än vad jag någonsin sett i hela mitt liv, jag var rädd, förbannad,     glad, livrädd, svettig, trött o hungrig. 
* Jag har setat i fyllecell på Kronan, dock inte för fylla.
* Jag fyllde 19år, årets värsta dag.
* I Juli blev jag tillfrågad om jag ville rida Canache, snacka om att jag blev glad!
* Jag köpte mig en kamera, en bra sådan :)
* Jag träffade Zotis för första gången i Juli - kärlek
* 14 Juli förlovade vi oss, J+F
* Jag tränade och red Canache ganska ofta, vi gick från klarhet till klarhet, underbara ponnihäst!
* Jag var på en underbar resa i Norge med F; Trollveggen, Trollstigen, Geiranger, Dalsnibba m.m
* Blev bjudna på kryssning av F's mormor + familj, tillsammans med hans mormor till Estland o Lettland
* Skolan började, ny lärare
* Tog över Zotis och fick honom som min egen i September :D
* Har fått en hel del chockbesked under hösten, inget är ännu uppklarat
* Fick kontakt med Malin och hennes söta hund Zakke, Zotis fick en vän. Kanske jag med? :)
* Började praktisera hos Annica Norén, hittade min drömhäst..
* Zotis såg snö för första gången - lycklig hund!

Året har självklart bjudit på mer än detta, men det ör iaf lite av allt som hänt. Som sagt, både dåliga och bra saker.

Självklart har jag saknat Flash, det kommer jag aldrig sluta göra. Han var den bästa som nånsin funnits på denna jord. Mitt allt, världens bästa häst. Saknar honom otroligt mycket. Tänk om han fortfarande hade levt, allt hade varit perfekt! <3

Året har bjudit på mycket mindre ridning och hästar än vad jag hade önskat.

Det har dessutom varit mycket med bråk detta år än tidigare, jobbigt.

Men som sagt, detta var lite av allt. Blir säkert en till sammanfattning när året är slut.
nu ska jag o Zotis gå ut på en kvällspink, sedan gå o sussa. Sjukt trött.


Utmanad!

Av Sara  igen :P



3 saker jag skäms över:
1. Att jag lärde känna P lite för mycket. Mitt livs misstag!
2. De gånger jag måste låna pengar..
3. Att jag är så pinsamt blyg



3 saker jag är stolt över:
1. Att jag bytte linje.
2. Att jag kom över min hopprädsla med Agrippa (nästan)
3. Att jag lyckats få tag i F ;)


3 saker jag vill göra 2009:
1. Ta studenten med BRA betyg

2. Flytta till en större lägenhet/litet hus

3. Få tag i en bra häst att rida



3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. 6 juni i Sthlm

2. Norge + Estland/Lettland resor

3. Förlovningen med Fredrik <3



3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Fredrik

2. Mat

3. Prat med syster i telefon



3 personer jag avundas:

1. Min syster :S
2. Folk som har råd med häst
3. F för att han är så klok :)



3 personer som jag utmanar:

1. Syrran
Kommer inte på nå fler :P Men malin kanske? (Zakke-Malin ;))


Tillbakablick

Var ett tag sedan, igen! :P
Helgen var iaf bra, fredagen tillbringades i Sthlm, globen. Stockholm Horseshow, alltid lika roligt. :)
Var där med mamma o erica + ett gäng från ridklubben. Very nice. Synd bara att man missade dressyren på lördag + söndag, hade gärna sett minna och brinken live :) Men man fick iaf se Minna under maskerade på en spanks häst - snygga! Sen Såg man Brink och Briar på en träninge på fm, trevligt. Hittade inget av nöje på mässan, en halsduk till Zotis som det står Merry Christmas på samt en kalender. haha.

Veckan började bra, är hos Annica på praktik denna vecka, skönt, behöver verkligen andas stalluft!
Speciellt efter storgrälet i måndags med M. Jag blir tokig, vad ska jag ta mig till? Vi skrek o grinade åt varandra i telefonen, men lyssnar hon? Nej. Hon tror inte ens på mig, litar inte på mig för 5 öre. Blir fan galen. Aldrig bråkat såhär med någon, någonsin. Kan hon inte bara lyssna på mig? Ta t.ex 6 juni iår, jag var där. Men fan heller, hon lyssnar och tror hellre på det dom säger på TV/Internet, media över huvudtaget. Jag var hemma från praktiken igår, orkade inte gå upp, sov så otroligt dåligt natten efter grälet. Kan hon inte bara acceptera??

Egentligen har jag länge tänkt skriva ett inlägg om hur bra jag mår, om hur lycklig jag är, om hur glad jag är. Men detta förstörde allt bra. Tur jag har F som är så förstående, förstår mig precis, ger mig tips osv. Han vet precis vad det handlar om. <3

Sitter o pratar med Ante på msn, bästa vän <3 Glad att jag har dig, vet att jag kan prata en massa strunt och viktoga saker med dig. Tack.

Ha det bra, ska ta o fundera på utmaningen Sara gett mig :P

RSS 2.0