*måndag

Halloj!
Full fart i helgen. I fredags åkte jag runt med min käre far och kikade på bilar, sen hem till Gårdvik, skulle rida men min förkylning satte tvärnit för de ;( Så jag åkte hem igen, med Zotis som var mycket trött efter allt bus med "brorsan" Baileys :) Sen på lördagen var jag till Gårdvik igen på eftermiddagen, F kom dit han med. Åkte till Linghed på fest. Syrrans karl + hans kompis hade fyllt 20 år och firade det med sprit och fylla. Linghedsfolk är speciella när det gäller sprit. Såg en viss person där så jag stannade inte länge, hade gärna gjort det, men vela inte vara kvar där när F åkte hem. Så jag åkte till Gårdvik och sov istället. På söndagen, (igår alltså) hade jag knatteridning för små SÖTA barn :) Sen hade jag ridlektion för Jelena på Grabben, det gick kanon för dem!! :D

Idag hade jag jätteont i halsen när jag vaknade ;( Ingen skola för mig :/ Men jag missade nog inte mkt.
Var till Falun med min käre pojkvän, han köpte korgarna som jag vela ha på hatthyllan <3 Sen åt vi på American Take Away (A) Sen upp till Plantagen, han köpte krukväxter, krukor till småkaktusarna och lite annat smått och gott jag vela ha. Han är bäst min käre F :)

Nyss varit ut på en långpromenad med Zotis. Han var rädd för det mesta :/ Tror han är mörkrädd, - precis som matte ;)

Nu ska jag sätta mig framför TVn, plugga Biologi och kika på "Mannen som talar med hundar"

Vi hörs!

Lördag

Nyss klivit upp, F är på jobbet, trodde att han slutade 9,15 som igår, men icke, han slutar visst 14,00 :/
Var ut med Zotis imorse vid 7,00, sen har vi sovit tills för en halvtimma sen ungefär ;) Skönt.
Förkylningen börjar äntligen ge med sig, har kunnat sova hela natten utan att snora ihjäl mig - skönt!

Igår var jag och Zotis i Gårdvik och hälsade på, skulle egentligen rida, men förkylningen satte stopp för det. Men Zotis var iaf nöjd ändå, han lekte med Baileys som en tok. Så han var väldigt trött på kvällen :)

Idag skall jag till Gårdvik igen, åker när F kommer hem från jobbet. Ska ut och kolla läget bara, Syrrans karl skall ha 20-årsfest ikväll och det får man väl inte missa? ;)

Nu ska jag äta frukost, sen ut på en långpromenad med Zotis.

Hejdå

Ännu mer förkyld :(

Åh vad jag hatar det här! Ligger och snorar hela nätterna så jag sover knappt nå alls. Skitdrygt.

Syrran var till vet igår med sin terrier. Det är nämligen så att alla familjens hundar kliar sig i öronen som galningar, så¨vi har läst på internet och kommit fram till att dom kanske har öronskabb? Så syrran var in igår och förklarade läget, henner vovve hade öroninflammation (som hundar som har/haft öronskabb ofta får) dom tog även skrapprover som visade att han hade svamp. Men inget av det är smittsamt till andra hundar. Så nu återstår frågan; hur kan både Klimpen och Zotis ha klåda i öronen? Så mamma beställde tid hos vet nu på torsdag, ska bli intressant vad dom har att säga. Hoppas det är bra iaf..

Idag skall jag rida Canache, tänkte ta med mig Zotis få se hur han reagerar. Tanken är ju att Zotis ska kunna vara med mig när jag rider, springa lös alltså. Så det är väl bäst att börja träna :)

Nu ska jag snyta mig, sen byta sängkläder.

Zotis ute i skogen i Säter

Zotis i skogen :) Visst har han blivit stor?

Trött

Dagen har varit jättelång känns det som. Jag som skulle hinna göra sååå mycket.. 
Skulle upp till Bergebo med Zotis och F på dagen, men där hade dom orientering och skit så där kunde vi inte ha Zotis lös :( Så vi drog till Säter istället. Gick upp i skogen där och vet ni? Det var orientering där också. Men men, vi gick en bit längre upp och släppte Zotis där istället. Han var lycklig. Tyckte att det var hur roligt som helst att springa. Självklart hittade han ett lerhål som han sprang och plaskade i, så han skall badas så fort F kommer hem från sin springtur. Sen blev Zotis kompis med en okänd katt i Säter som var väldigt nyfiken på honom, den hoppade sedan in i bilen flera gånger och vela följa med oss :)

Nu har jag gått en tur med Zotis, dammsugit och duschat. Skall sätta mig och läsa lite läxa nu tills F kommer hem för då blir det bad av hund :) Lägger in bilder ikväll eller imorgon.

<3 

Förkyld

Är så otroligt förkyld :'( Jättejobbigt på nätterna, ligger bara och snorar.

Med Zotis går allt bra, just nu ligger han och terroriserar sin bädd, han biter lite på sitt ben, sen anfaller han filten i bädden osv. Han verkar iaf ha roligt! :)
Hunden är underbar och det är jätteroligt att ha honom här, funkar hur bra som helst!

Igår tränade jag på att gå ut utan honom genom ytterdörren. Första gången gick jag bara ut, stängde dörren och gick in igen. Sedan förlängde jag proceduren. Han skällade en gång varje gång när jag stängt dörren, sen blev det tyst. Sprang t.o.m ner med soporna och han var kvar  i lägenheten :D Så det blir fortsatt träning.

Mamma har dessutom betalat in avgift till Brukshundklubben, så nu har jag och Erica tillgång till deras banor och material. Skoj! Ska försöka åka dit 1gång/veckan. Sedan blir det en del lydnadskurser också :)

Nu ska jag äta frukost, sedan blir det en långpromenad.

vi hörs!

Glömsk!

Åh jag är så glömsk. Jag glömmer jämt bort att jag har en blogg.
Men det ska bli bättring, hoppas jag :)

Veckan med Zotis gick iaf kanonbra. Han har skött sig exemplariskt!!<3

Så i helgen fick jag beskedet att han är min, jag är lycklig!

-

Idag var jag och F och Zotis till djurmagazinet. Köpte en bädd till Zotis, kan visa bilder sen. Köpte även tre tuggben , halsband och koppel. Supersnyggt!

Nu ligger Zotis och sover efter en promenad samt en massa spring med F. Dessutom har han lekt och tuggat på sitt nya ben. Jag ska putsa fönster och diska. :/

Vi hörs!

Tisdag

Idag gick jag upp vid 6,00, tog då ut Zotis så att han fick göra ifrån sig det allra akutaste efter natten.
Sedan blev det frukost för både mig och Zotis, efter det väntade en promenad.
Han tyckte det var lite läskigt med så mycket bilar, annars gick det bara bra!
Han var jätteduktig när jag sedan lämnade honom, och jag fick höra när jag kom hem av F att han hade skött sig utmärkt med honom under förmiddagen! Vad stolt och glad jag blev!

Nu ligger Zotis och sover efter sin lunchmat samt en långpromenad som vi gick för ett tag sedan.
Jag hoppas verkligen att han kommer att trivas med mig och F, det vore alldeles underbart!
<3

Att ha hund

I denna blogg kommer jag att skriva om hunden Zotis.
Jag har honom på prov ett tag få se om det fungerar :)
Det är egentligen min systers hund, men fungerar det för mig och han trivs med mig och F så är han min <3

Zotis är en söt liten border collie som är född i april, han är alltså 4 månader ungefär.

Han följde med mig till borlänge igår, och har varit här sen dess.

Detta är då Zotis  Söt va?  Idag är han däremot större än på bilden :)

RSS 2.0