Valp i huset

Ja, nu är hon här, efterlängtade lilla Blenda :)

Vi åkte ner till Strömstad i fredags, jag, syrran och Emma. Shoppade lite på Nordby shoppingcenter för att sedan ta en pizza nere vid hamnen i Strömstad och sedan sova på Rasta.
På lördagen så käkade vi frukostbuffé och gick sedan till shoppingcentret för att tillbringa ca 1 timme där. Jag köpte mössa, vantar, pannband och gummistövlar och sedan fick jag är superfin och skön fleecetröja av syrran, tack!

Sedan åkte vi till kenneln, släppte ut Blenda och Bill som fick följa med oss in i huset. Fikade och skrev alla papper. Sedan packade vi in oss i bilen, Bill i Emmas knä och Blenda i mitt knä. Dom somnade dock fort så jag la in dom i buren bredvid mig och där sov dom vidare :) Resan till Karlstad gick jättebra och dom sov hela vägen.Väl i Karlstad så fick Bill träffa sin nya ägare Lotta och Blenda fick kissa lite och hälsa på Bills "storasyster" Leia. Sedan åkte vi vidare, Blenda somnade direkt i buren! Kisspaus och tankning i Filipstad sedan raka vägen till Borlänge.
Hälsade på Zotis och busade en hel del.Sen sov hon hela natten i sin bur och skötte sig jättebra.

Hon ä'r jätteduktig och går och lägger sig i buren när hon är trött, sover hela nätterna, kissar ute och bajsar för det mesta ute, äter med god aptit och sover massor :)

Idag var hon med till stallet på förmiddagen och träffade Joisan vilket gick kanonbra, hästarna var lite läskiga men även det gick bra. Nu sover hon som en gris (igen) efter att ha besökt DjurMagazinet, lekt i skogen, haft besök och busat. Snart ska vi till stallet igen och då får hon träffa hästarna på lite närmare håll då vi ska ta in dom :)


Bonusbild på fina Zotis som är jätteduktig med Blenda.

RSS 2.0