Hemsida

Är jättedålig på det här med bloggen, men just nu vill jag bara ha en hemsida och fixa en blogg på den istället eller också :)
Har hittat ett webhotell jag gillar, dom tar strax över 100kr om året för ".se" på slutet samt 12kr/månaden för hemsidan, inte så farligt, eller?!


Här hemma lunkar det på som vanligt.

Jag är i stallet varje dag och jag älskar det!! Det är helt underbart att ha en häst att pyssla om och rida på! Dessutom är MajLis otroligt snäll och jag tror att det kan bli rätt bra det där ;)

Zotis har jag äntligen kommit igång med, har kört lite lydnad varje dag, men inget organiserat.
Men idag tränade jag ett ordentligt pass imorse innan frukosten.
Startade med en inkallning för att få upp hans motivation, den satt som ett smäck :) Sedan körde jag lite linförighet med högersvängar, helt okej. Tränade lite vänstersvängar på stället och det blir bättre. Sen körde jag ett läggande under gång, klockren! Och sedan avslutade jag med en inkallning :) Efter det kastade jag ut hans frukost på gräsmattan så att han fick leta upp den, ganska nöjd hund efteråt :)

Red ut en sväng på MajLis i skogen, Zotis sprang med och Lisa tömkörde Ben med oss. MajLis var mer vild än tam då det kryllar av älgflugor i skogen som biter henne :(
Sen är hon lite rolig, det är nämligen en stock som ligger över stigen på ett ställe, ca 50 cm hög? Hon har alltid försiktigt klivit över den, men dom två senaste gångerna har hon tagit sats och hoppa?! haha. Tur jag håller i mig säger jag bara, för hon går inte att stanna när hon satt fart mot stocken.. Kanske att det blir en hopphäst av henne istället för dressyr? :( ;)

Har även fått hjälp att riva tapeter i datarummet idag, tusen tack!! Så nu är det äntligen igång!

Sedan, sist men långt ifrån oviktigast, om två veckor hämtar vi hem Blenda! ♥


Maglemer innan ridtur. Ganska fin kropp för att vara travare och oriden va? :)


Superfina Zotis!! (fotograf, Viktor Sääf)


Världens finaste Blenda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0